Workshops

MAKE-UP WORKSHOP OF TOTALE TRANSFORMATIE.

Op zoek naar een boost in zelfvertrouwen of gewoon voor de fun een prachtige look? Dragqueens weten als geen ander hoe je dit moet bewerkstelligen. Mijn klanten zijn mannen, vrouwen, dragqueens, crossdressers, transvrouwen en andere geïnteresseerden.

Ik ben Ynel Regalo, Op 20 oktober 2019 ben ik gekroond tot “Miss Travestie Holland 2019”. Deze titel mag ik een jaar lang dragen. Graag help ik je verder. In een discrete en afgesloten ruimte van onze kapsalon in Rotterdam gaan we samen rustig zitten. Een veilige setting omdat ik begrijp dat dit echt wel heel spannend voor je kan zijn. Je hoeft de ruimte niet te verlaten als je niet wilt.

Make-up Workshop, duur 2,5 uur:

Tijdens de Makeup workshop kijken we samen naar jouw wensen. Je krijgt advies over producten, technieken en looks. Ik doe het voor, jij doet mij na. De wimpers mag je houden. Het doel is dat je na deze workshop voldoende zelfvertrouwen hebt om thuis hiermee aan de slag te gaan en met diverse looks te experimenteren. Bij jouw volgende feestje zie jij er prachtig uit!

Totale Transformatie, duur 4 uur:

Altijd al een keer een dragqueen willen zijn? Of als crossdresser in een vrouwen, of zelfs wat pikantere, outfit? Dat kan met deze workshop. We starten met makeup. Advies over producten, technieken en looks. Ik plaats een makeup bij je. Dan gaan we verder met de aankleding. Er zijn jurken, pruiken en accessoires aanwezig die je look compleet maken. Ook lak ik je nagels of plakken we nepnagels. Schoenen aanwezig in maat 40 t/m 44. Is dit niet je maat, dan kun je ook jouw eigen schoenen meenemen. Wil je jouw eigen jurk en pruik gebruiken? Prima! Zodra de look compleet is maak ik foto’s van je met je telefoon, indien je dat wenst. Het doel is om alle geheimen van het transformeren te delen en hier thuis verder mee aan de slag kunt. Aan het einde van de workshop transformeren we je weer terug naar hoe je binnen kwam. Wil je de make-up ophouden? prima!

Klaar om je innerlijke diva naar boven te laten komen?

Meer weten over de kosten? Stuur me gerust een bericht via het contactformulier. Sneller contact? Stuur dan een vriendschapsverzoek via Facebook en een chatbericht en dan leren we elkaar beter kennen en spreken de details verder door.

X Ynel Regalo